Vacature: Consultant – Economisch, Bedrijfswaardering, Corporate Finance

  • Functie: Consultant
  • Werkgebied: Economisch, Bedrijfswaardering, Corporate Finance
  • Locatie: Den Haag

Het Kantoor

Nederhof is een klein advieskantoor met verrassend interessante klanten. De klanten van Nederhof zijn actief in diverse branches en zijn veelal te typeren als niet-beursgenoteerde familiebedrijven; een klantenportefeuille met een geheel eigen dynamiek.

De dienstverlening van Nederhof & Partners spitst zich toe op onafhankelijke waardeanalyse van bedrijven en aandelenpakketten. Als uitvloeisel hiervan begeleidt Nederhof  – en fungeert Nederhof als spin in het web bij – fusies, acquisities en verkooptrajecten. De adviseurs van Nederhof zijn te typeren als ‘trusted advisor’ voor ondernemers en ondernemingen in de volle breedte van advisering op het snijvlak van bedrijfseconomie, fiscaliteit en ondernemingsrecht.

De Functie

We zetten je in als volwaardig medewerker bij diverse opdrachten en bieden je een unieke mogelijkheid praktijkervaring op te doen in de hectische praktijk van het familiebedrijf.

Je wordt betrokken bij de samenstelling van vendor assistance reports, inrichten van datarooms, verzorgt brancheanalyses en analyseert verdienmodellen door jaarrekeningen en interne cijfers op de juiste manier te interpreteren en door te vragen. En dat altijd samen en onder de supervisie van Mark Rog en Ruben Reimering, de beide partners en adviseurs van Nederhof.

Het Profiel

Wij zijn op zoek naar collega’s met een goed cijfermatig inzicht en gevoel voor ondernemerschap. De functie is bedoeld voor mensen met bij voorkeur enige jaren (1-3) ervaring in de zakelijke dienstverlening (M&A / transactiepraktijk of accountancy) maar ook universitair afgestudeerde bedrijfseconomen of bedrijfskundigen (starters) worden uitgenodigd te reageren.

Ons aanbod

Nederhof biedt een professionele werkomgeving en een unieke kans om ervaring op te doen in de praktijk van business valuation en aan- en verkoop van ondernemingen. Salaris is marktconform en afhankelijk van geschiktheid en ervaring.

Meer informatie

Mail je motivatiebrief en, compleet CV en beschikbaarheid naar info@nederhofenpartners.nl. Kantooradres: Johan de Wittlaan 15, 2517 JR Den Haag.