Reinier Blokhuizen

“Als ondernemer moet je altijd ‘in control’ zijn”

Reinier Blokhuizen is ondernemer en ervaren financieel professional. Hij is bedrijfseconoom (afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam) en heeft de postdoctorale opleiding tot Executive Master of Finance and Control (EMFC) met goed gevolg afgerond. Reinier is als RC, lid van de Vereniging van Registercontrollers (VRC) in Nederland.

Reinier heeft ‘meters gemaakt’ en is opgeleid in de accountancy-praktijk, en is daarna – na een zijstap als financieel verantwoordelijke in het bedrijfsleven – founder en eigenaar/directeur geworden van Remarc, een allround financieel dienstverlener / accountantskantoor in Amsterdam. Reinier ontwikkelt hier een solide expertise op het gebied van geautomatiseerde analyse, en efficiënte totstandkoming van hanteerbare financiële stuurgegevens.

Kort nadat Remarc is verkocht aan Spring Real Estate is Reinier uitgetreden en legt hij zich als zelfstandig adviseur toe op de waardeanalyse en herkennen van de value-drivers van ondernemingen en hoopt hij ultimo 2023 de opleiding Advanced Business Valuation (RV) af te ronden aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam

Sinds 1 december 2022 is Reinier senior-associate bij Nederhof & Partners.